Skip to main content
  • Openingstijden

We zijn alle dagen geopend

van 11:00 - 20:00!

Contact

Heb je vragen, tips of opmerkingen over ons ijs voor ons? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hollandseweg 2, 1795 LE De Cocksdorp, Texel

Openingstijden

We zijn alle dagen geopend

van 11:00 - 20:00!

Contact

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn jullie geopend?

Wij zijn dagelijks geopend vanaf de voorjaarsvakantie (half februari) tot en met de herfstvakantie (eind oktober/ begin november). In november en december zijn wij geopend van donderdag tot en met zondag. Zie voor de actuele openingstijden onze website of facebook.

Zijn honden toegestaan?
Jazeker! Maar wel graag aangelijnd.
Geven jullie rondleidingen?
Nee, vanwege de hygiëne en veiligheid geven wij geen rondleidingen op onze boerderij. In de winkel wordt een filmpje afgespeeld waar het arbeidsproces wordt uitgelegd. Wel kunt u zelf kijken naar de melkrobots en koeien in onze bezoekersruimte.
Kunnen wij bij jullie parkeren?
U kunt bij ons vrij parkeren op onze ruime parkeerplaats. Minder valide personen mogen het verharde erf oprijden.
Ik heb een allergie, bieden jullie daar ook wat voor aan?
We hebben verschillende alternatieven zoals sorbetijs (zonder melk) en ijs op basis van sojamelk. Vanwege de ambachtelijke bereiding kunnen we sporen en kruisbesmetting van allergenen helaas nooit 100% uitsluiten. Zie onze allergenenkaart op de pagina ‘Ons ijs’ voor meer informatie, daar staan de meeste smaken op die wij verkopen. Wij bieden ook voorverpakte bakjes met 1 smaak aan, waarbij de kans op kruisbesmetting het kleinst is. Vraag eventueel 1 van onze medewerkers om met u mee te denken.
Zijn er toiletten aanwezig?
Bij ons op het erf zijn toiletten aanwezig die tijdens onze openingstijden vrij toegankelijk zijn. Er is ook een invalidetoilet aanwezig.
Wanneer is de Aardbeienknoert er weer?
Wij werken uitsluitend met de aardbeien van De Reuze Aardbei op Texel. De groei en aanbod van de aardbeien is erg weersafhankelijk. Wij hopen ze medio mei weer te krijgen tot en met september. Dit is helaas geen garantie, waar dagelijks ook geldt: op = op.
Wij willen graag met een grote groep komen, is dat mogelijk?

Natuurlijk! Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op de website. Zo kunnen wij ons voorbereiden op jullie bezoek en eventueel afspraken maken om het bezoek in de ijssalon zo vloeiend mogelijk te laten verlopen.

© IJsboerderij Labora

Web+Design door WEBJONGENS / Teksten door Zilte Zaken / Video door Texelinformatie