Skip to main content
  • Openingstijden

We zijn alle dagen geopend

van 11:00 - 20:00!

Over
ons ijs

Heerlijk & ambachtelijk ijs

Heerlijk en ambachtelijk schepijs, gemaakt van verse melk en room van eigen melkkoeien. Koeien die ‘gewoon’ buiten hun kostje bij elkaar grazen in de wei. Een wei die grenst aan natuurgebied De Roggesloot, in het noorden van Texel, waar rust, ruimte en frisse lucht nog overvloedig aanwezig zijn. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar bij IJsboerderij Labora is het de dagelijkse werkelijkheid.

Openingstijden

We zijn alle dagen geopend

van 11:00 - 20:00!

  • Openingstijden

We zijn alle dagen geopend

van 11:00 - 20:00!

Heb je een allergie?

We hebben verschillende lekker alternatieven zoals sorbetijs en soja-ijs. Op basis van vers fruit maken we sorbetijs, geschikt voor mensen die geen zuivel eten. We hebben verschillende wisselende smaken sorbetijs in onze vitrine, waaronder met citroen en Texelse aardbeien. Voor mensen met een lactose-intolerantie maken wij sojamelkijs gezoet met stevia. Er zijn altijd verschillende smaken in kleine bekertjes beschikbaar.

Onze boerderij

Het besluit om naast de melkveehouderij een ijsmakerij te beginnen was het begin van een spannend avontuur, dat al snel een enorm succes werd…

Lokale producten

Bij ons op de boerderij kunt u ook terecht voor heerlijk vers getapte melk en rundvlees van onze eigen koeien. Zo weet u precies wat u eet!

Labora Cadeaubon

Leuk om weg te geven, nog lekkerder om te krijgen

© IJsboerderij Labora

Web+Design door WEBJONGENS / Teksten door Zilte Zaken / Video door Texelinformatie