Skip to main content
  • Openingstijden

We zijn alle dagen geopend

van 11:00 - 20:00!

Openingstijden

We zijn alle dagen geopend

van 11:00 - 20:00!

  • Openingstijden

We zijn alle dagen geopend

van 11:00 - 20:00!

IJskoud de
lekkerste!

Heerlijk & ambachtelijk ijs

Een bezoekje aan IJsboerderij Labora is echt een aanrader tijdens een vakantie op Texel. Maak een keuze uit het ruime aanbod in onze ijssalon en geniet van je ijsje aan één van de picknicktafels in de tuin. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven.

Zoals de stal, waar onze ongeveer 120 koeien volautomatisch worden gemolken door melkrobots. Kinderen kunnen zich uitleven op een groot springkussen, een klimtoren en een glijbaan. Erg leuk is ook de wei waar onze hertjes lopen. En er zijn regelmatig kleine kalfjes te bewonderen. Het is de ideale plek voor een familie-uitje!

Vanwege hygiënische regelgeving geven wij geen rondleidingen, maar het productieproces wordt op een groot scherm uitgelegd in onze winkel.

Ons ijs

Ons ijs heeft nog die ouderwets volle en romige smaak die vroeger zo gewoon was. Heerlijk en ambachtelijk schepijs, gemaakt van verse melk en room van eigen melkkoeien.

Lokale producten

Bij ons op de boerderij kunt u ook terecht voor heerlijk vers getapte melk en rundvlees van onze eigen koeien. Zo weet u precies wat u eet!

Onze boerderij

Het besluit om naast de melkveehouderij een ijsmakerij te beginnen was het begin van een spannend avontuur, dat al snel een enorm succes werd…

Werken bij Labora

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Ben jij de liefhebber die we zoeken?

Labora Cadeaubon

Leuk om weg te geven, nog lekkerder om te krijgen

© IJsboerderij Labora

Web+Design door WEBJONGENS / Teksten door Zilte Zaken / Video door Texelinformatie